Media

Blir ofta fundersam till hur media fungerar och vad som skapar rubriker.

Att några föredettingar åker i väg till en ö för att leka och inför sista dagen festar till det med  ett gäng öl, men inte mer än att man dagen efter är uppe tidigt och orkar tävla inför TV  kamerorna.  Detta skapar rubriker, kanske mer än vad de tillsammans fått i sina nya roller efter den aktiva karriären.

Kvällstidningarna skriver ju vad de tror att läsarna vill ha, så då är det vårat eget fel att vi får läsa mer om några öl en kväll eller ett sönderslaget hotellrum, än analyser spekulationer inför seriestarten.

Som en motvikt till detta finns bl a sajten AlltOmHandboll som firar 5 år (Grattis!) Eldsjälar som Leif Lindenhall driver handbollen framåt, men det räcker inte och när han nu försöker driva den kommersiellt kan jag bara önska honom lycka till.

Annonser

Ett svar to “Media”

  1. Anders V Says:

    Kvällstidningar finns inte längre. Det var länge sen.
    Men det är Exp och Aftonbladet som skriver om ”skandalen” på fortet. Sen visar det sig att brevbäraren är en av de som blev knalla på tre bärs. Jag tror att det är precis så som dessa tidningar vill ha löpet.
    Kanske ska alla handbollstränare och -spelare fixa en ”skandal” emellanåt så att tom DN SvD, här i Sthlm rapporterar lite från matcherna.

    ”Landslagsspelare och tränare tog med sig juniorer och gick på krogen kvällen innan elitseriepremiären. Läs mer i tidningen,så får ni veta hur det slutade”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: