Inspiration

Ibland är det svårt att hitta inspiration och tid att skriva inlägg. Nu när serierna dragit igång borde det finnans massor att skriva om, men jag har bestämt att inte skriva om matcher och spelarprestationer, det finns så många andra som gör det. Däremot kan jag ha synpunkter på ett taffligt arrangemang som det Hammarby bjöd på igår, det enda glädjande är att de fåtaliga fansen lyckas skapa stämmning. Hoppas Garpås o Co får tid och resurser att ta tag i detta.

Onsdag kväll är det derby Skuru -Spårvägen , även om det blir fullt hus så slipper vi de problem som kvällens hockey derby ställer till med. Borde det inte finnas utrymme för handbollen att ta plats i media och bland allmänheten när vi kan erbjuda rent spel på banan och en publik som gör att hela familjen vågar gå ?

När det inte är matcher och möten i handbollens tjänst, så går min tid  åt att bygga om fritidshuset i Västervik och arbetet med att ombilda lägenheten  till bostadsrätt.

Annonser

Ett svar to “Inspiration”

  1. Leffe Says:

    Hela Hammarby är en trist historia. Nedmonteringen av föreningen har pågått länge och där man kontinuerligt har skrämt bort mängder av kompetenta och ideellt arbetande krafter. Detta är inte bara Garpås fel utan det har passerat personer genom organisationen som har lämnat ett sjunkande skepp efter sig, tyvärr. Jag hoppas verkligen att Bajen reser sig för det behöver handbollen i Stockholm och Sverige. Minns vanliga seriematcher med 2500 åskådare i hallen. Då kom publiken inte bara för matchen utan även för stämningen, det skulle behövas en gemensam kraftansträngning för att få tillbaka det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: