7

7  är symbolen för vår kampanj ”öppna dörrarna för fler” där vi arbetar för att få beslut i stockholms stads idrottsnämnd om sju nya handbollshallar under mandatperioden. Samt en ny arrangemangsarena för 4 000 åskådare.

7 minuter fick jag med idrottsborgarrådet Regina Kevius i Lördags, hon vet nu om vår kampanj och har lovat oss ett möte i januari.

7 journalister kom inte till vår presskonferens i söndags, SvD och DN fick i alla fall informationen och även om det inte blev löpsedlar dagen efter så har de materialet för ev kommande artiklar.                                                                            TV 4 kommer att göra två inslag om hallsituationen i Stockholm där de tagit del av vårt kampanjmaterial.           

7:e gången Sverige är med i EM för damer där vi hoppas på framgångar för tjejerna och stor uppmärksamhet i media. 7 december drar det i gång mot Tyskland

7 december drar även World Cup för herrarna igång, matcherna går samma dagar som  TV 4 sänder från EM ! Fanns det verkligen inga andra datum att spela World Cup ? Är denna turnering bara till för att trimma arrangörerna ?

7 dagars semester i värmen väntar nu närmast.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: