Bra möte!

Allt handlar inte om besparingar och problem, vi får inte glömma att vi har en fantastisk verksamhet som rullar på i princip 365 dagar om året, tack vare hårt arbetande ideella ledare.

I lördags var jag med på det avslutande mötet för första gruppen som genomfört idrottens föreningslära IFL . Det är svensk handbolls aktivitet tillsammans med SISU för att få en positiv föreningsutveckling i vår idrott . Målet är att 60 % av föreningarna som söker kommunala bidrag (om det nu finns något kvar att söka!) skall ha genomfört IFL till 2012.

Ledare från AIK, Bollstanäs, Gustavsberg, Huddinge och Spånga har under hösten arbetat igenom ett material som leder fram till bättre organiserade föreningar som är förberedda på kommande utmaningar. Det var mycket intressant att lyssna på deras redovisningar. Skall vi kunna växa som idrott och locka ungdomarna till oss måste vi ha väl fungerande föreningar . Jag hoppas därför att alla föreningar tar chansen att genomföra denna aktivitet, kortsiktigt får man lägga ner lite tid men det har man igen flera gånger om . Vi har dessutom förmånen att ha Håkan ”krallan” Nilsson som engagerad ledare från SISU för att leda arbetet.

I sann Regina Kevius anda var mötet sponsrat av Hotel Sergel Plaza

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: