Vem älskar Hammarby?

När inte en viktig match för klubbens framtid i elitserien lockar mer än 500 personer, så kan man undra vilka som bryr sig hur det går för bajen.

När Hammarby gick upp pratades det om hur viktiga de var för handbollen i Sverige med sin supporterkultur, de enda gångerna det märkts ordentligt är väl när man varit i SM final. Senare år har det varit sjunkande publiksiffror, beror givetvis till en del på de sportsliga resultaten, men nog borde man kunna locka mer än 500 i Stockholm.

Fotbollen lockar folk även om man spelar i botten på superettan, bandyn får publik även att man spelar utomhus i smällkalla vintern, så det går inte att skylla på den undermåliga Eriksdalshallen.

Övriga föreningars ungdomslag borde ta tillfället i akt att se det bästa vi har i Sverige på herrsidan som utbildning, men inte ens det lyckas. När vi gör utskick till klubbarna med reklam för matcherna (Vi har erbjudit alla lag i elitserien och allsvenskan den möjligheten) så kan vi få reaktioner från klubbledare att de är totalt ointresserade av vad Hammarby gör och vill att vi slutar skickar info.

Hur skall vi få fler än Garpås att älska Hammarby handboll?

När jag i mitt förra inlägg skrev om Melodifestivalen och den mediala uppmärksamheten kring detta evenemang var min tanke att det borde inte vara helt omöjligt för oss att skapa uppmärksamhet kring elitserien. Inte att en tokstolle inom handbollen skulle skapa ännu mer rubriker för melodifestivalen…

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article8562418.ab

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: