Idrottsborgarrådet

är inte lätt att få träffa, men idag hade vi lyckats boka in ett möte, men tji fick vi. Tyvärr var hon tvungen att ställa in med kort varsel, sådana är politikernas villkor.

Vi fick nu istället träffa Nikolina Bucht som sedan i måndags arbetar ihop med Regina Kevius för att stötta henne i idrottsfrågor, Regina är ju även stadsbyggnadsborgarråd.

Vi fick möjlighet att presentera vår kampanj ”öppna dörrarna för fler” för fler idrottshallar i Stockholm. http://www.handboll.info/ImageVault/Images/id_4453/ImageVaultHandler.aspx

Vi fick givetvis inga löften men budskapet att det behövs fler hallar har gått fram. Kommunen hävdar att man inte har resurser att bygga alla hallar med egna medel utan att vi måste hitta andra finansieringsalternativ, t ex ihop med byggbolag. Här har vi idag en dialog med NCC och Skanska som vi får se vad det kan leda till.

I ett konkret ärende, de 7 hallarna vid Brommaplan som skall bort fick vi besked om att man tror sig hitta en lösning inom en snar framtid.

Vi informerade även att vi avser att söka OS kvalet 2012, men att vi då behöver kommunens stöd.

Besvikelsen över att inte få träffa Idrottsborgarrådet försvann då Nikolina visade sig både intresserad och kunnig om idrottens villkor, förhoppningsvis kommer hon till EM kvalet på hovet den 13:e mars.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: