Radioskugga

Känns lite avslaget förnärvarande, borde ju vara tvärtom när säsongen går in i slutskedet.  Skuru och Spårvägen är redan utslagna, Hammarby verkar enkelt klara sig kvar då det är klasskillnad på elitserien och allsvenskan, något att fundera på för Tumba! Djurgården klarar sig förhoppningsvis kvar.

Det mest dramatiska i Stockholmhandbollen är var Tumba skall spela nästa säsong, Idrottshuset är utdömt och med de ökade kraven är inte heller Botkyrkahallen där man spelade förra sejouren godkänd för spel. Idrottsförvaltningen har sagt nej till förfrågan att spela i Eriksdalshallen ”då den är proppfull” även Tyresö Trollbäcken som gått upp i elitserien i innebandy har fått nej. Blir intressant att se hur detta utvecklas, då det är elitföreningarna själva som beslutat om dessa krav på hallarna. Vi från handbollförbundet försöker stötta bäst vi kan, men ärligt talat är det inte mycket vi kan göra.

—-

Herrarnas slutspelserie måste ju vara sista året vi ser, med det dåliga intresset från publiken. Vad hände med VM effekten?

—-

Handbollmagasinet går i graven, ” Det är otroligt svårt att sälja varumärket handboll. Den är tyvärr alldeles för svag och för smal för att locka den breda annonsmarknaden, säger Johan Petterson” Vad hände med VM effekten?

—-

Något som inte ligger i skugga är ungdomsslutspelet Hummel Sportex Cup som avgörs till helgen, i år arrangerar vi tillsammans med Stockholm Elithandboll. Så även om solen skiner på söndag så förlägg söndagspromenaden via Eriksdalshallen.

Annonser

2 svar to “Radioskugga”

  1. Anders V Says:

    Du verkar vilja glömma att Hammarby’s B-pojkar vann SM.
    Det var ju kul att Tumbas A-pojkar oxå vann.

  2. Lars Forsgren Says:

    Att växa storleken och intresset för handbollen, generellt och i Stockholm, är inget ”quick fix”. Det krävs mycket mer än de EM/VM-framgångar våra landslag hade i vintras. Jga säger det igen – det krävs en långsiktig vision och en uthålligt arbete på alla nivåer under en stark styrning för att vi varaktigt skall kunna skörda framgångar på alla nivåer och uttrycksätt. Vi har precis det publikstöd vi förtjänat och vi kan varke klaga på det eller göra särskilt mycket åt det annat än leverera en mycket bättre ”produkt”. För det kan vi – bara vi vill och organiserar oss väl. Men tro inte resultatet kommer utan hårt arbete under lång tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: