Representation

Hade idag förmånen att få vara med vid invigningen av Skanstullshallen , inte NCC:s enkla bollhall utan en påkostad sak med utsmyckningar och ribbstolar, men det viktiga är att vi äntligen fick en ny hall. Idrottsborgarrådet som invigde var givetvis nöjd över att kunna presentera en ny hall, och hon nämnde även i sitt tal att behovet trots denna hall är mycket stort – så vårt budskap verkar ha nått fram.

I förra veckan var jag inbjuden till en grupp socialdemokratiska politiker i stadshuset att tillsammans med NCC och Stefan Karlsson från SHF presentera vår anläggningskampanj och NCC:s enkla lösning.

Tisdagskvällen ägnades åt årsmöte i SISU och Stockholms Idrottsförbund inga stora frågor den här gången, men gruppen som håller på med översyn av distriktsbidraget hade en första presentation, beslut på extrastämma i höst. Det viktiga här är att vi har representation i styrelserna, Frej Söderlund är kassör i SISU och Anita Jonsson är med i valberedningen. I Idrottsförbundets styrelse blev Rickard Westerlind från Sannadals SK invald och sedan tidigare är Lena Runströmer styrelsemedlem och Björn Persson ordförande i valberedningen.

Onsdagskvällen har vi bjudit in till ordförandekonferens för att diskutera våra prioriterade områden kommande säsong.

Vilka som kommer att representera Hammarby nästa säsong återstår att se…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: