Final

För oss som inte håller på något av lagen blev helgens SM Final något av en antiklimax då Sävehof körde över Guif så att både spänning och kamp försvann, viktiga faktorer i en bra handbollmatch.

Som tur var jobbade Eslöv hela matchen igenom och kämpade sig tillbaka flera gånger när man trodde att Sävehof gjort det avgörande rycket.

Publiken är väl Sävehofs enda problem, dels att de är så få (ett storstadsproblem inom handbollen?) Märkligt är ju också att många var i baren istället för att stötta damerna under finalen och inte dök upp förrän till herrfinalen.

Det största problemet är att delar av klacken är några fotbollshuliganer wannabes och ägnar sig mest åt att håna motståndarna.

Det är alltid lika kul att möta alla handbollvänner i samband med dessa evenemang, några av våra vänner är kollegorna i Skånes och Göteborgs Handbollförbund som vi mer och mer kommer att utbyta erfarenheter och arbeta tillsammans med.

Nästa stora evenemang är Handbollkryssningen som blir intressant att ta del av vad Höken kokat ihop.

Det har blivit allt längre mellan inläggen på den här bloggen, mest beroende på att det är jobbigt med inspirationen emellanåt och det är svårt att försöka att inte upprepa sig. Vi får se hur tätt det blir mellan inläggen framöver.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: