1 år

Är det sedan jag valdes till ordförande i Stockholms Handbollförbund, ikväll var det dags för årsmöte igen. Ett möte som gick i lugnets tecken och leddes med fast hand av Jan Ögren Fjellestad ordförande i SISU Stockholm. Inga motioner hade inkommit och valen gick enligt valberedningens förslag. Det  innebar  att Helene Alpstig ersatte Göran Österwall som slutade efter 14 år i styrelsen.  I övrigt ser styrelsen ut enligt följande, Evert Berglund ordförande Patrice Nilsson vice ordförande, Björn Byström kassör, Lena Karlkvist, Anders Berglund och Axel Wester ledamöter. Björn Backman adjungerad som Rättskommitteens ordförande samt Frej Söderlund adjungerad sekreterare.

Det negativa var att endast ett fåtal föreningar slöt upp till mötet, skall man se det som ett tecken på att de övriga är nöjda med verksamheten eller är de likgiltiga till vad som sker på förbundsnivå? Svar mottages tacksamt vad vi skall göra för att fler skall deltaga på årsmötet.

Födelsedagsfest är det även för mitt bloggande, som ni har märk har det blivit glesare mellan inläggen men jag tänkte försöka köra vidare även detta år. Det tyckte även ni kära läsare i enkäten jag genomförde(även om svarsfrekvensen inte var så hög) Det är inte lätt att försöka förnya sig och kommentera vad som händer, eller inte händer. Det märks ju inte minst bland mina bloggande kollegor inom handbollen som blivit allt färre, vilket är tråkigt då det emellanåt förts en intressant debatt.

Nu väntar sommarlov, och Eken Cup, för de flesta av oss och så hörs vi när det drar igång framåt augusti.

Trevlig sommar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: