Ny säsong

står för dörren, vad den kommer att innebära för våra elitlag vet vi inte. Allt om handboll rankar Hammarby och Tumba i botten Tumba som nykomling är väl inget konstigt, och med Hammarbys förutsättningar för närvarande är det heller inte konstigt att de tippas i botten. Det är bara för lagen att motbevisa de s k experterna.

På damsidan skall det bli intressant att se vad Tomas Ryde kan göra av Spårvägen, och Skuru med ny tränare igen i Erik Larholm återstår att se vad han och laget går för. Bättre än förra årets kvartsfinaler utgår jag är målet för bägge föreningarna.

Erik har ju i dagarna fått klart med en deltidsanställning på förbundet för att arbeta med gymnasierna och talangutveckling till vilket vi hälsar honom välkommen.  Vi fick ett riktigt bra gensvar från många kompetenta, tyvärr endast någon enstaka tjej, när vi annonserade ut denna tjänst. Från början var det tänkt att den skulle vara på heltid och även innehålla arbetet med att stötta föreningarna i rekryteringsarbetet. Under resan gång har vi dock kommit fram till att det är bättre att dela upp tjänsten i två, ansvarig för rekryteringsbiten räknar vi skall bli klart inom kort.

Leif Wirdfors som förra året tränade Skuru är nu i Djurgården, tror som den värsta José  Mourinho  att alla, Stockholms Handbollförbund, är emot honom och klubben, men i detta fall är det Djurgården själva som bokat tiderna.

http://www8.idrottonline.se/DjurgardensIFHF-Handboll/Nyheter/DIFNyheter/INTEBARALEDINSOMARPAGANG/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: