Inkonsekvent

är det minsta man kan kalla
handbollförbundets hanterande av Tumba och deras hemmahall Idrottshuset. Laget nekades att spela elitserien i Idrottshuset. Hårda ord mellan Botkyrka kommun och SHF,det talades till och med om att pröva det rättsligt. Nu ställde Stockholms kommun upp och släppte in dem i Eriksdalshallen efter vårt godkännande, vilket drabbat Hammarby och Djurgården bl a.

Nu visar det sig att SHF godkänt att Tumba kommer att spela sista omgången i Idrottshuset, då det är gemensam spelstart och Hammarby spelar i Eriksdalshallen…

Hur kan man godkänna att en match, kanske en helt avgörande för Tumba eller Ystads IF spelas i en arena som inte duger i alla övriga omgångar?
Hur skall man få kommunen att investera i en ny hall, när det bevisligen går att spela i befintligt hall?

Här har förbundet verkligen skitit i det blå skåpet…

Ett kassaskåp var tydligen betalningen till
Dogge Dogelito för deltagande vid Tumbas ”hemmapremiär”.Jag tyckte att det var en bra ide att ta in honom, men varför betala honom för att göra ”high five” med spelarna, intervjua tränarna och göra ett ”expertuttalande” om spelet.
Det fanns åtminstone 500 i hallen som kunde mer om handboll än Dogge. Varför kunde han inte gjort det han kan, rappa, då hade publiken åtminstone fått med sig något positivt hem, något mer kunde man fått på köpet…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: