Snurrigt

var det på Stockholms Idrottsförbunds extra årsmöte i går kväll. Beslut skulle tas om ändrade bidragsregler för distriktsförbunden. Efter debatten när det var dags att gå till beslut lyckades ordförande Py Börjesson blanda ihop yrkande och inte få till propositionsordningen, så man blev tvungen att ta paus för att reda ut det hela.(Lars Liljegren kom tillbaka…) Till sist när det blev röstning så blev ridsporten de stora förlorarna i förhållande till styrelsens förslag.

===

Snurrigt verkar det även vara mellan förbunden, klubbarna och kommunerna när det gäller kraven på arenor. Det är ju klubbarnas egen organisation Elithandboll som beslutat om kraven, att då skylla på förbundet blir ju lite märkligt. Pratade med Ulf Henricsson kanslichef på Stockholms Fotbollförbund och det var likadant hos fotbollen att föreningarna inte vet vad dom själva beslutat… Där skulle de köra igång ett projekt ”vem äger frågan” Vi skulle nog behöva något liknande hos oss.

Svenska Handbollförbundet, frågan handläggs av deras tävlingsavdelning, borde ha en löpande dialog med kommunförbundet och aktuella kommuner för att förankra, förklara kraven och inte bara skicka ut dekret om hur det skall vara.

Ett av kraven ”det skall vara läktare på båda sidor” är det TV som ställer för att de skall sända, men det har inte kommit fram i TV sportens arenagranskning…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: