Blandade tankar

I bland måste man prioritera annat än att skriva blogginlägg, för en utifrån kan det verka enkelt att skriva ett inlägg några ggr i veckan, men det kräver både inspiration och energi för att få till det.
***
Mediatid kan vi i handbollen inte klaga på förnärvarande, elitseriematcher visas regelbundet, likaså champions leauge och intresset för damernas VM är stort i de flesta medier. Synd då att VM går i ett land där inte handbollen är nr 1, men att journalister förvånas över att det inte är någon publik på de inledande matcherna, som inte hemmalaget spelar är lite märkligt. Så här brukar det se ut i början på turneringarna.

***
Går tjejerna långt i turneringen kommer givetvis mediaintresset att öka ännu mer, och intresset bland ungdomarna. Är vi rustade i föreningarna med bollskolor för att möta intresset?

***
Förra helgen hade vi konferens för våra föreningar, där förmiddagspasset leddes av Leif Lindenhall alltomhandboll som pratade kommunikation, mycket bra presentation som alla föreningar borde få ta del av, och vi kan väl konstatera att vi behöver lära oss mer. Allt från SHF till minsta ungdomsförening.
***
Har klimatet blivit hårdare inom handbollen? En del menar det och att det beror på sociala medier, har svårt att se kopplingen även om det är enkelt att slänga ur sig något dumt på twitter. Är vi tillbaka i videovåldsdebatten igen?.

***
I samband med TV sändningen från Alingsås framhölls den fantastiska stämmningen som oftast råder i hallen, noterade att det var 850 i publiken, hur det blir det med atmosfären i framtiden, när den nya arenan står klar?

Annonser

Ett svar to “Blandade tankar”

  1. LiveResultat Says:

    Hej,

    Då jag inte hittar någon mailadress att kontakta er på testar jag att kommentera här istället. Vi på LiveResultat.se letar länkutbyten och är intresserade i att prata om ett eventuellt sammarbete med er. Om detta är intressant kan ni kontakta oss på support@liveresultat.se för mer information.

    Mvh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: